sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Trindi maalarina

Tällä kertaa voidaan tutustua Trindiin. Se valloittaa kaikki ja parhaillaan se on, kun kiertää asiakkaidemme kanssa pihaa ja esittelee heille eläimemme. Toisinaan Trindi ottaa oma valtaisia vapaa päiviä ja katoaa mahdollisimman varmaan piiloon, niin ettei sitä löydä millään. Paitsi silloin, kun se haistaa ruuan, silloin se on melko varmasti paikalla.
Trindin ollessa ehkä vuoden ikäinen, se päätti ryhtyä maalariksi. Maalaus urakan se totta kai aloitti varastamalla itselleen maalipensselin ja piilotti sen niin hyvin, ettei muut sitä vaan löytäisi. Tais se pensseli sitten kumminkin löytyä lopulta. Tähän väliin täytynee sanoa, että nuorempana Trindi oli varsinainen roisto, se vei kaiken minkä hetkeksikin jätti silmistään, tosin vain tallihenkilökunnan työkaluja. Nykyään se keskittyy enemmän ruuan varastamiseen muilta eläimiltä.
Takaisin Trindin maalausurakkaan. Niihin aikoihin maalasimme tallin sisäseiniä valkoisiksi. Trindi päätti maalata itsensä hinkkaamalla itseään juuri maalattuun seinään. Näin mustasta koirasta saadaan helposti valkoinen. Siitä olisi silloin pitänyt saada valokuva, mutta kuten kaikki tietävät kamera ei ole koskaan silloin mukana kun sitä tarvitsisi, joten siitä ei saatu kuvaa. Se näytti silloin jääkarhun pennulta. Tämä ei vielä sille riittänyt, pitihän muutkin koirat maalata, joten se hinkkasi itseään myös Zin-Ziniin ja Tomjaan, ja näin meillä oli yksi valkoinen koira ja kaksi valkolaikullista koiraa.
Samoihin aikoihin Trindi näki myös peilistä oman kuvansa ensimmäistä kertaa ja haukkuikin sille varmaan 20 minuuttia. Mitä lie omasta kuvastaan ajatellut.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti