tiistai 11. tammikuuta 2011

Chalin joulukiertue

Joulukiertue alkoi Porvoosta huonekaluliike Alm:sta. Sää oli hiukan sateinen, mutta Chali ilahdutti tempuillaan ihmisiä, jotka tulivat sitä katsomaan. Chalin mielestä vieressä oleva keksipöytä oli tuotu sitä varten paikalle, mutta hoitajat eivät olleet asiasta ihan samaa mieltä. Onneksi liikkeen mukava henkilökunta oli muistanut Chalia isolla kasalla porkkanoita, joita se popsikin suurella ruokahalulla.
Olimme jakamassa joulumieltä Kirkkonummen Prismassa, tämä tavoite taisi onnistua ainakin ihmisten ilmeistä päätellen. Aiheutimme hiukan ruuhkaa, kun ihmiset pysähtyivät tervehtimään pikku tonttuamme. Chali sai runsaasti silityksiä, rapsutuksia ja taisi se saada vähän ylimääräisiä herkkuja ystäviltään ja toki porkkanoita oli runsaasti mukana. Chalia eivät haitanneet edes ilmapallot, joita poksahti muutama ihan vieressä.
Seuraavaksi suuntasimme Suomenojaan Hevosmeri nimisen kaupan 1-vuotis syntymäpäiville. Sieltä Chali sai muistoksi hevosille tarkoitetun tonttulakin, niin että tonttuilu onnistuu jatkossa paremmin. Kaukaisimmat ihmiset tulivat Järvenpäästä asti tervehtimään Chalia. Kaupassa oli ihania hevostarvikkeita, joita ostimme tuliaisiksi kotiin. Suosittelemme pistäytymistä tässä kaupassa.
Ensimmäisen joulupukin tapasimme tänä vuonna Puutarhaliike Reiman OY:ssä.  Chali esitti innokkaasti temppuja ison porkkanalahjasäkin toivossa. Mutta porkkanoita tämä herra saa muutenkin ihan tarpeeksi. Tälläkään kerralla sää ei suosinut meitä vaan räntää tuli taivaan täydeltä. Onneksi kaikista pidettiin hyvää huolta, kun tarjolla oli lämmintä glögiä ja pipareita ja Chali sai toki porkkanaa tempuistaan. Tosin yritti se sitkeästi ottaa osansa porkkanoista ihan omatoimisesti, kun tilaisuus tarjoutui. Täältä mukaan tarttui ruusu vietäväksi omistajalle.
Viimeinen kohteemme oli joulu tapahtuma Kirkkonummen torilla Lucian päivänä. Tori oli täynnä väkeä ja Chalin piirittikin suuri joukko ihmisiä. Jälleen tuli valtava määrä rapsutuksia ja silityksiä, vaikka ilma olikin kohtuullisen kylmä. Se ei kuitenkaan haitannut Chalin halua esittää temppuja ja viihdyttää yleisöä.

Näin Chali matkustaa

Chali Porvoossa Kaluste Alm

Chali Prismassa, kuvasa myös Suvi-Maria (Suppe) ja Kaisa 

 
     
Chali Hevosmeren 1-vuotis synttäreillä

Chalin uusi tonttulakki

Chali Puutarhaliike Reiman OY:ssä

3 kommenttia: